EERST EVEN VOORSTELLEN.

Mijn naam is Rada, en ik ben de eigenaar van RadaHair.nl, dé thuiskapper in de wijde omgeving van Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Woerden. Vanaf kinds of aan wou ik altijd al kapper worden en ben trots dat ik deze keuze heb gemaakt in mijn kindertijd. Na diverse afgeronde dag opleidingen en 22 jaar ervaring in kapsalons heb ik enkele jaren geleden de stap genomen om als thuiskapper verder te werken.

Natuurlijk staat de tijd niet stil en train me zelf om de 2 manden zodat ik altijd up to date ben wat betreft de laatste trends in haarkleuring en de nieuwste haartechnieken. Ben uiteraard blij en super trots wanneer de beste haarstylistes bij elkaar komen in de training-centrum.
  
Mensen zijn, en worden steeds drukker.
De agenda’s van de gezinsleden staan steeds voller en daar moet dan nog tijd worden vrijgemaakt om naar de kapper te gaan ,en dat schiet er nog wel eens bij in. Wat is er dan makkelijker om de kapper thuis te laten komen. Je merkt gewoon dat mensen het prettig vinden om ook ’s avonds geknipt te kunnen worden.

Kinderen vinden het gewoon prettiger om thuis geknipt te kunnen worden, Want na het knippen kunnen ze gewoon verder spelen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Ik heb mijn eigen koffer met mijn professionele gereedschap altijd klaar staan.
Ik wil professioneel werk afleveren en gebruik daarom de beste haar producten van NAK.