EERST EVEN VOORSTELLEN.

Mijn naam is Rada, en ik ben de eigenaar van RadaHair.nl, dé thuiskapper in de wijde omgeving van Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Woerden. Vanaf kinds of aan wilde ik altijd al kapper worden en ben trots dat ik deze keuze heb gemaakt in mijn kindertijd. Na mijn opleiding en 22 jaar ervaring in kapsalons heb ik enkele jaren geleden de stap genomen om als thuiskapper verder te werken als ZZP'er.

1 kapper, 1 vertrouwde persoon met ervaring.

Klanten vinden dit gewoon veilig en fijn.
Natuurlijk staat de tijd niet stil en train ik mezelf om de 2 maanden zodat ik altijd up-to-date ben wat betreft de laatste trends in haarkleuring en de nieuwste haartechnieken. Ben uiteraard blij en super trots wanneer de beste haarstylistes bij elkaar komen in het training-centrum en ge-update worden met de nieuwste trends en haar technieken.
  
Mensen zijn, en worden steeds drukker.
De agenda’s van de gezinsleden staan steeds voller en daar moet dan nog tijd worden vrijgemaakt om naar de kapper te gaan ,en dat schiet er nog wel eens bij in. Wat is er dan makkelijker om de kapper thuis te laten komen. Je merkt gewoon dat mensen het prettig vinden om ook ’s avonds geknipt te kunnen worden.

Kinderen vinden het gewoon prettiger om thuis geknipt te kunnen worden, Want na het knippen kunnen ze gewoon verder spelen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Voor mijn veiligheid

Voor MIJN veiligheid is mijn koffer beveiligt met een blackbox.
bij het openen van de koffer wordt de blackbox op active gezet en wordt beeld materiaal opgeslagen. Natuurlijk is dit zeer goed beveiligt en heeft niemand buiten mij om toegang tot deze gegevens en zijn deze gecodeerd. Het is natuurlijk mijn verantwoordelijkheid dat deze gegevens bij het verlaten van uw woning zo snel mogelijk gewist zijn om de AVG privacywetgeving zo goed mogelijk te waarborgen.    

Ik heb mijn eigen koffer met mijn professionele gereedschap altijd klaar staan.
Ik wil professioneel werk afleveren en gebruik daarom de beste haar producten.