Als u gaat trouwen moet alles perfect zijn. De locatie, het eten, de jurk en natuurlijk ook uw haar.

In de afgelopen paar jaar zijn er al een aantal dames en heren geweest waarbij ik op hun mooiste dag het kapsel onder handen mocht nemen. Dit doe ik uiteraard niet zomaar. De voorbereiding begint vaak al maanden voor de bruiloft. Het prettigste voor ons beide is om eerst kennis te maken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Kennismakingsgesprek
In dit kennismakingsgesprek kijken wij of er een klik is en of u er een goed gevoel bij hebt. Vaak bespreken wij dan hoe u wilt dat de dag eruit komt te zien, wat voor jurk of pak u draagt en wat u wel en niet met uw haar wilt.

Proefkapsel
Het is fijn als u alvast wat plaatjes van kapsels heeft opgezocht. U kunt kiezen om bij het gesprek alvast een proefkapsel te laten maken door mij, of dat we later een proefkapsel maken als bijvoorbeeld al bekend is wat voor jurk of pak u aan doet.

Bij het kennismakingsgesprek maak ik al een indicatie voor de kosten voor het kapsel. Voor het proefkapsel neem ik ruim de tijd om verschillende kapsels te proberen. De kosten kunnen nog afwijken als blijkt dat u uiteindelijk iets anders wil dan bij het proefkapsel.

 Als u iets niet mooi vindt , wil ik ook graag dat u het eerlijk zegt. Het moet de dag van uw leven zijn en alles moet voor u perfect zijn. Bedenkt u na het proefkapsel dat u toch door iemand anders op uw bruiloft uw haar opgestoken wilt hebben, dan reken ik voor het proefkapsel €57,00

Bruid Haaraccessoires
Ik heb altijd een koffer vol haaraccessoires bij me met een ruime keuze uit producten voor een aanstekelijke prijs.
Tijdens de proef kapsel kunnen we proberen wat u het mooiste vind en plaats ik deze op uw kapsel om een perfecte beeld voor u te vormen. 

De dag van de bruiloft

Op de dag van de bruiloft kom ik ruim van te voren bij u thuis om zo min mogelijk stress te veroorzaken. Samen met u bekijken wij al ruim van te voren wat het handigste is qua tijd en wat het handigste is voor de visagiste, zodat wij ook elkaar niet  in de weg zitten.
Over het algemeen blijf ik tot de jurk is aangetrokken. Als er dan een plukje nog los schiet kan ik dat nog mooi bij werken.

Hoe wordt de prijs voor een proefkapsel berekend?
Pas als ik uw haren heb gezien en gevoeld en ik weet wat U ongeveer wilt qua kapsel, kan ik beginnen met het proefkapsel. De tijd die ik dan ongeveer bezig ben met het proefkapsel houd ik bij zodat ik kan inschatten hoeveel tijd ik op de trouwdag nodig heb voor het definitieve bruidskapsel. Als het proefkapsel helemaal naar uw zin is, dan kunnen wij rond de tafel om een prijs af te spreken en de tijd die ik aanwezig moet zijn op de trouwdag.

De uren die ik met het proefkapsel bezig ben en het uur, of de uren, die ik op de trouwdag bezig ben tel ik bij elkaar op. Het eerste uur reken ik €62. Hierin zitten alle kosten van de speldjes, haarlak etc. in verrekend. Voor elk uur dat ik daarna nog bezig ben reken ik €37,-.

Bijvoorbeeld: met het proefkapsel ben ik 2 uur bezig geweest en ik verwacht met het
bruidskapsel 1 uur bezig te zijn, dus in totaal 3 uur, dan reken ik: €62,00 + €37,- + €37,- = €136,00 ( LET OP; dit is een voorbeeld, voor elke bruid is de tijd die ik nodig heb verschillend!!)

Een bruidskapsel is inclusief

  • Kennismakingsgesprek
  • Proefkapsel (meerder kapsels tot u tevreden bent)
  • Schuifspeldjes en elastieken (dus geen accessoires)
  • Bus harde haarlak voor bij de bruiloft, zodat ook bij harde wind het kapsel perfect blijft zitten
  • Een kapsel dat de hele dag mooi blijft.