Afspraak Maken

UPDATE!!!!    COVID-19:   UPDATE!!!!!

Uiteraard ben ik super blij dat ik vanaf 11mei mijn werk weer mag voortzetten. De RIVM heeft wel wat voorwaarde voor ons veiligheid in het leven geroepen, deze zijn als volgt.

Klanten moeten eerlijk de vraag beantwoorden of u in de afgelopen 14dagen verkoudheids klachten ,loopneus, hoest of ademhaling klachten heeft gehad.

Deze vraag kunt u via de afspraken portal beantwoorden. Voor dat ik uw huis binnen loop vraag ik dit weer. Ik heb mondkapjes bij me (GRATIS)(DEZE MONDKAPJES ZIJN NIET MEDISCH) vraag hier om indien u dit wenst.

 

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken met mij, Bel gerust of vul het formulier in en ik zal de afspraak dan telefonisch met u bevestigen. 

Het is dus belangrijk dat u de gegevens goed invult.   

 

AFSPRAAK ANNULEREN 
Indien je een afspraak hebt en deze onverhoopt niet door kan gaan, verzoeken we u dringend deze afspraak ruim van tevoren telefonisch bij mij te annuleren, zodat ik nog iemand op de vrijgevallen tijd kunnen inboeken.

Heeft u een zo snel mogelijk een Kapper in Bodegraven nodig??

Heeft u een kapper / haarstyliste nodig in Bodegraven, kapper / haarstyliste nodig in Alphen aan de Rijn of kapper in Woerden kan het misschien zo zijn dat ik direct bij u lang kan bel u dan om dit te bespreken of dit mogelijk is.

Werkgebied:

Als kapper / hairstylisten ben ik natuurlijk blij dat ik mijn klanten heb in of buiten de regio Bodegraven,
Alphen aan den Rijn, Woerden en Gouda en hanteer een regel alles wat buiten een straal van 15 kilometer valt
moet ik een toeslag van 5euro toevoegen en deze komt te vervallen als ik een eindbedrag hoger is dan 35euro.
Parkeerkosten zijn voor rekening van de klant.